Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink közül választhatsz a hitel közvetítés, biztosítás-kötés, értékbecslés, portfólió készítés vagy azok összetevői közül, mint például ingatlanod fotózása, annak alaprajzának elkészítése (2D vagy 3D), külső vagy belső videók rögzítése közül.

Nálunk mindent megtalálsz, ami az értékesítéshez szükséges

Eladnád? vagy kiadnád? Vennél? vagy bérelnél?
Ha elakadtál... vagy csak eleged van belőle... Hívj! Mi megoldjuk!
06-30-9696-318

Az ingatlanod meghirdetése előtt kérd ki szakember véleményét! Ne másold a neten lévő ingatlanok hamis árait. Köztudott, hogy egymás majmolása nem célravezető. Ha szeretnéd hogy ingatlanod reális áron legyen hirdetve, hívj minket! 

Nézd meg az árát ITT!

 

A fotó a legfontosabb az ingatlan értékesítése során, mivel ez első amit a vevő lát a keresés során. Legyen szó kiadásról vagy eladásról, legyen az irodaház, üzlethelyiség, luxus villa vagy egy garzon, a leghasznosabb szolgáltatással tudunk segíteni az ingatlanod értékesítésében.

További információért klikk IDE!

Kíméld meg magad a felesleges érdeklődők sokaságától. Időt, pénzt és rengeteg energiát spórolhatsz, ha ingatlanodról videófelvételt készíttetsz. 

További információért klikk IDE!

Bővítsd ki hirdetésed alaprajzzal! 

Nem kérdés hogy komplettebb az a hirdetés amely tartalmaz alaprajzot is. Általában a digitális alaprajz kevesebb adatot tartalmaz, ezért sokkal átláthatóbb a hagyományos alaprajznál netes felületen. 

További információért klikk IDE!

Ingatlant vennél, vagy bérelnél de nincs időd ezzel foglalkozni? Add meg a keresési paramétereket és mi megkeressük a Neked megfelelő ingatlant! 

Bővebb információkért keress minket! 

 

Értékesítés

Bízd ránk ingatlanod eladását, kiadását! Cégünk több éves értékesítési múlttal rendelkezik, célunk a gyors és korrekt értékesítés. Bővebb információkért keress minket! https://focushouse.hu/kapcsolat/