Gyepápolás

Gyepkarbantartás

Tartsa gyönyörűen otthona pázsitját gond nélkül!

Az Ön pázsitja ingatlanának egyik legszembetűnőbb eleme, ezért is játszik olyan nagy szerepet az értékében. Ha lakossági gyepkarbantartásra van szüksége, a Focus House and Garden megbízható, legmagasabb minőségű megoldást kínál.
Gyepfenntartási és gyepápolási szolgáltatásokat nyújtunk, a kaszálástól a műtrágyázásig.

A karbantartás fontossága

A pázsit zöld, élénk, egészséges és gyommentes tartása a szakértők feladata. Szakembereink rendszeres pázsitápolási szolgáltatásokat nyújtanak annak érdekében, hogy az ingatlana környezete a lehető legjobban nézzen ki egész évben.
A pázsit karbantartása, sokkal megfizethetőbb, mint a cseréje. Hosszú távon költséghatékonyabb a rendszeres karbantartás ütemezése, mint megvárni, amíg a pázsit egészségtelenné vagy javíthatatlanul tönkremegy.
  • A pázsit karbantartása, sokkal megfizethetőbb, mint a cseréje. 
  •  
  • Hosszú távon költséghatékonyabb a rendszeres karbantartás ütemezése, mint megvárni, amíg a pázsit egészségtelenné vagy javíthatatlanul tönkremegy.
  •  
 
  • Pázsitja éber gondozást és rendszeres karbantartást igényel, hogy zöld, telt és egészséges maradjon. Az elhanyagolt pázsit kiszáradhat, foltossá és gazossá válhat. A rendszeres karbantartás ütemezése gyepfenntartó cégünkkel lehetővé teszi, hogy gyönyörű, elegáns és professzionális üzleti külsőt tartson fenn.

Gyepápolási szolgáltatásaink többek között a következőket foglalják magukban:

Tavaszi nagytakarítás
Készítse fel pázsitját a tavaszi szezonra csapatunk segítségével!
Eltávolítjuk az elhalt leveleket és törmeléket, hogy a hidegebb hónapok után semmi se akadályozza az egészséges zöld pázsitot.

Őszi takarítás
A pázsit érintetlen és ápolt állapotban tartása nagy feladat ősszel. Ezt rendszeres őszi takarítási szolgáltatásokkal tudjuk megoldani, amelyek magukban foglalják a gereblyézést és a metszést is.
Nyírás – 
Precíziós fűnyíróink egész évben rendezetten, egyenletesen és gyönyörűen tartják a pázsitot, ami tükrözi otthonát, vállalkozását és az Ön iránti elkötelezettségünket.
 
Pázsitápolás – 
A rendszeres kezelések, mint például a műtrágyázás , levegőztetés, fejtrágyázás és gyomtalanítás gondoskodnak arról, hogy drága pázsitja zöld és buja maradjon.
 
Gyepfelújítások – 
A vetési szolgáltatások, a virágbeültetések, a talajtakarás és az áztatás javíthatják a gyep megjelenését. 
 

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Miért válasszon minket??

 
Akár a környék legszebb táját, akár biztonságos játék-helyet szeretné a gyerekeknek és háziállatoknak, gyepkarbantartási szolgáltatásaink kínálják a szükséges megoldásokat.
Csapatunk elismert, mert az ügyfeleket helyezi előtérbe, és úgy gondoskodik a pázsitjukról, mintha a sajátunk lenne. Büszkék vagyunk arra, amit csinálunk, és igazán élvezzük azt. Törődünk azzal, amit csinálunk és ez az általunk nyújtott minőségi szolgáltatásokban is megmutatkozik.
 
Forduljon gyepápolási szakértőinkből álló csapatunkhoz még ma, hogy időpontot foglaljon, vagy ingyenes tanácsot kapjon vállalati gyepápolásával kapcsolatban.
 
Hívjon minket a 06-20-380-3610 telefonszámon.
 

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot: